Grafisk design

Brug grafisk design til at styrke din forretning

Sådan tjener du penge på din grafiker – og derfor skal du!


• Får du ikke igangsat de salgsaktiviteter, du har besluttet dig for?

• Bruger du for meget tid på annoncer og kampagner?

• Misser du vigtige deadlines?


Vi arbejder som strategisk og kreativ vejviser for virksomheder, der vil gøre indtryk og skinne klarere, end de selv er i stand til.


Det handler ikke kun om form, farver og rød tråd i dine grafiske materialer. Det handler om at kommunikere de rigtige signaler. Dine reklamer skal ikke bare være til pynt – de skal tiltrække kunder og lukke ordrer.Ønsker du at få tingene gjort? Nemt, kreativt og hurtigt.


Som kunde hos Stormes Grafisk får du adgang til et skarpt og ukompliceret grafisk bureau i Vejle, der synes, det bedste i verden er at fortælle DIT budskab i et visuelt univers. Vores tilgang og måde at arbejde på er ligetil, men skarp.


Handling!

Du får kvalificeret assistance til alt det grafiske i din forretning. Uanset om den røde tråd skal udvikles fra bunden eller om en eksisterende grafiske linje skal videreudvikles og fastholdes. Få hjælp til design af logo, brevpapir, visitkort, brochurer, salgsmaterialer, annoncer, produktlanceringer, bannere, plakater, bildekorationer, skilte osv.


Fuldt overblik og ro på

Du får sat alt i system og taber ikke noget på gulvet. Ville det ikke være befriende, hvis din grafiker kontaktede dig, når messen eller næste annoncedeadline nærmede sig? Det gør vi! 


Få fast tilbud eller betal pr. kvarter

Når du benytter en grafisk designer, en freelance grafiker eller et reklamebureau, så køber du kreativitet og resultater. Det er svært at prissætte, men derfor gør vi det alligevel. Om du er mest til et fast tilbud eller en udspecificeret månedsfaktura, er helt op til dig. 


En serviceminded og selvkørende kollega

Brug os som din kreative grafiker, der står klar, når du har behov for det. Vi tager ansvar for det hele, og indgår som en naturlig del af dit team. 


Idéudvikling

Bliv inspireret af en professionel og kreativ sparringspartner med strategisk forretningsforståelse. Vi faciliterer og stiller spørgsmål, der sætter hjernen i gang.Priser

– så alle kan være med!


Vi kan selv godt lide at vide, hvad tingene koster. Derfor er det også helt naturligt for os at lægge en prisliste til frit skue.


Trine Glidov, ASICO

“Du har igen igen formået at producere et intet mindre end formidabelt produkt og det på rekord tid.


Tak for den store indsats. Du knoklede og leverede og jeg er så glad og taknemmelig.

 

Tak for din krøllede hjerne, som får svære budskaber ud i små spiselige bidder".


Læs flere kundeoplevelser her

Invester 1 time og 1 kaffe. 
Få et uforpligtende oplæg.


Et godt samarbejde handler om fælles fodslag. Derfor investerer vi gerne et møde og udarbejder et grafisk oplæg, så du som ny kunde kan mærke, om du har fundet din fremtidige grafiker i Vejle.

 
 
 
 
 
 

Ind-til-benet workshop er for dig, der vil eje dit budskab og drive forretning langt ind i fremtiden.

Det visuelle udtryk gør en forskel


"Jeg er både begejstret og rørt. Det nye visuelle udtryk kommer virkelig til at gøre en forskel for virksomheden og medarbejderne fremadrettet".


Jette, Johansens Planteskole

JA-hatten er altid på!


“Det fungerer bare godt at arbejde sammen med jer. Der er altid ja-hat på og I er med til at gøre os gode”.


Kim, Kollund Møbler

Grafisk layout blev gentænkt


"Vi havede behov for at gentænke hele vort grafiske layout – fra salgsbrochure til hjemmeside. I denne proces havde vi ud over det praktiske i høj grad brug for kompetent sparring og ideer til hvordan det kunne gribes an. Stormes Grafisk har i den grad leveret varen og vi får rigtig gode tilbagemeldinger fra vore kunder på vort nye udtryk". 


Hans Jørn, Troutex

Schur
Holst Sko
Artusbyg
Ecco
AffaldGenbrug
City Vejle
Sengeexperten
Vejle Kommune
AffaldGenbrug
Kosmorama


STORMES GRAFISK


Gammel Sving 11

Skærup Skov

7100 Vejle

Cvr nr. 28953275


Tlf. +45 41 58 58 73

mail@stormes.dk

Gennem indsigt, kreativitet og handling udvikler Stormes dine budskaber til grafisk kommunikation, der gør indtryk og tiltrækker kunder!

MØD OS OGSÅ HER

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Læs mere
OK