Brand Workshop

Brand Workshop


Workshop dit brand og bliv det eneste rigtige valg for dine kunder. Et simpelt system med 16 steps, der sikrer dig kontrollen over din virksomheds brand med fokus på produkt, kunde, marked og virksomhed.


Vores egenudviklet brandmodel giver dig et 360° perspektiv på din virksomhed. Hos Stormes Grafisk arbejder vi med afsæt i vores helt egen brandmodel, som gør, at vi hurtigt kommer ind til kernen af dit produkt – og alt det, der ligger uden om det egentlige produkt.


Undervejs vil du opleve at blive inspireret, få indsigt og indlevelse


  • Afsæt: Stormes Brand Model
  • Varighed: Ca. 6 timer
    Resultatet er en værdibaseret brandprofil, der afspejler dit DNA, rykker holdninger og flytter varer.
  • Vores mest populære workshop. Over 100 virksomheder har gennem de sidste 8 år draget stor nytte af en Brand Workshop. De har på 4 timer givet sig tid til at sætte fokus på deres virksomhed og derfor opnået en selvforståelse og klarhed der ikke er til at tage fejl af.


Brand Workshop er til dig...

der varetager et stort eller lille brands interesser, hvad enten du arbejder strategisk eller hands on med sociale medier, pressearbejde, kommunikation eller salg.


Workshoppen er også for dig, der arbejder for mindre virksomheder eller webshops eller dig, der driver din egen enkeltmandsvirksomhed.

Facilitator

Mette Stormes er kreativ og strategisk vejviser, der evner at finde ind til din virksomheds unikke bidrag. Med afsæt i denne indsigt skabes et ægte brand, der kommunikerer alt, hvad din virksomhed er og vil være. Mette faciliterer, stiller spørgsmål og sætter hjernen igang.Kr. 12.750,-

Varighed: Ca. 6 timer
Antal: 1-8 personer


Prisen er inkl. forberedelse og efterfølgende udarbejdelse af dokumentation.


Ekskl. moms og evt. kørsel.

Cases_BoardAdvisor
Cases_JKPavilloner

Udtalelser

Workshop og visuel identitet styrkede selvopfattelsen og stoltheden!

“1000 tak, fordi I på fineste vis har opfanget, hvem Johansens Planteskole er – som virksomhed og ikke mindst de dedikerede og passionerede mennesker, der arbejder her. Jeg er både begejstret og rørt, og jeg tænker, at det nye visuelle udtryk virkelig kommer til at gøre en forskel for virksomheden og medarbejderne fremadrettet. Både når de er ude hos kunderne og ikke mindst for selvopfattelsen og stoltheden over at være en del af virksomheden.”

Jette Post, Johansens Planteskole


Finder ind til kerneproduktet

“Kan anbefale Mette Stormes på det varmeste Hun rammer spot on - og er utrolig dygtig til at finde ind i kerneproduktet”

Pia Hausager, Styromatic


Formåede at trække værdier og holdninger ud af os håndværksmestre

“Stormes Grafisk har faciliteret Brand Workshop og efterfølgende udarbejdet Artusbygs navn, logo og grafiske linje. De har formået at trække holdninger og værdier ud af os håndværksmestre på en rar måde, så hele processen har været mere hyggelig end egentligt arbejde :-).”

Bent Olsen, Artusbyg


Vi vender tilbage til dette kompetente bureau gang på gang

“Vi har gennem mange år haft et fast samarbejde med Stormes Grafisk, og det siger jo det hele – de mange år. Vi vender tilbage til dette kompetente bureau gang på gang, da de har en god evne til at se – dels hvad det er, vi gerne vil have og ikke mindst hvad det er, vi har brug for. Stormes Grafisk har en evne til altid at ramme vores målgruppe med de virkemidler og signaler som er tidssvarende og aktuelle. De er gode at sparre med, da de har input hele vejen rundt om vores forretnings værdier og mål. Vi har dem altid med fra starten af processerne, og det har vi stor glæde af. De er effektive og hurtige, og utrolig gode at samarbejde med. Vi satser helt klart på endnu flere år i deres kompetente selskab.”

Chrestine Nordberg-Hansen, M-Comp A/S