Brandudvikling

BRANDUDVIKLING

Man har altid et brand – uanset om det er i vater med virkeligheden


Hvis potentielle kunder ikke kan se, hvem du er og hvad du står for, tror de, at du et lige som alle andre. Og hvorfor skal de så vælge dig? Du skal give dem en overbevisende grund og en værdi, de ikke finder hos konkurrenterne. At opbygge et værdifuldt brand starter med at vælge en position, der får kunderne til at tænke, at du er det oplagte og rigtige valg. Det giver dig mere salg, bedre forretning og højere loyalitet.Sådan tager du kontrollen over dit brand


Mette Stormes faciliterer ukomplicerede, men intensive og ind-til-benet workshops, der kaster lys på dit kerneprodukt og alt det, der ligger udenom. Vi har et stort ønske om at skabe værdi og glade dage hos dig som kunde. Det gør vi bl.a. med en række workshops, der giver dig sparring, inspiration, værktøjer til idéudvikling og forbedringer, som du efterfølgende kan eksekvere på. Du bliver du tvunget til at tænke nyt og konstruktivt.

Fra krøllet til klart med Stormes workshops

Ta' kontrollen over dit brand og indtag en værdifuld position

Gennem denne ene sætning skal kunderne kunne vælge dig!

Ta' på din kundes rejse og bliv bevidst om alle kontaktpunkter.

Hvem er din ideelle kunde hvis du selv kan vælge?

Book din workshop


Udfyld nedenstående kontaktformular og bliv kontaktet vedr. næste step. Nu er tiden inde til at tage kontrollen og dit brand og kommuniktaion.

Brand Workshop. Kr. 12.750,-
Brand Statement. Kr. 3.750,-
Kunderejsen. Kr. 9.750,-
Personas. Kr. 7.750,-