Om os

Om Stormes Grafisk

Vi er et skarpt og ukompliceret grafisk bureau, der synes, det bedste i verden er at fortælle dit budskab i et visuelt univers. 


Opmærksomhed er ikke målet i sig selv. Den skal flytte holdninger og produkter. Hos Stormes Grafisk hjælper vi dig med at skabe effekt og synlighed. Sammen med dit grafiske design får du sparring og fleksibilitet fra fagpersoner, der dagligt arbejder med design og som kan se din virksomhed udefra.


Ser du godt ud – på den rigtige måde?

Vi mener, at det er det nemmeste i verden at lave noget, der ser godt ud. Det er dog mere udfordrende at lave noget, der sender de rigtige signaler for vores kunder. Og så handler det jo også om bundlinje! Indsigter er grundpillen, når vi rådgiver virksomheder indenfor trends, markedsføring, forbrugeradfærd og kommunikation


Når vi står op og går på arbejde...  

så glæder vi os! Vi brænder for at omsætte værdier og holdninger til konkrete budskaber, som vores kunder kan bruge til noget. Det er en spændende proces, vi  aldrig bliver trætte af – og så er det sekundært om det er en brochure, et logo eller et webdesign. 


Det hele startede i kælderen

I flere år havde drømmen om egen virksomhed spirret i Mettes mave. Men to små børn og en budgetkonto, der krævede sit hver måned, var det svært at se, hvordan det hele kunne kombineres. Men hvor der er vilje, er der vej. Derfor startede Mette virksomheden i familiens kælder i 2005. Efter et års tid med at finde fodfæste i opsøgende salg, bogføring og den kreative branche var grundlaget lagt for rigtig mange spændende opgaver. Faktisk har vi stadig nogle af de kunder, vi fik tilbage i 2005.


I 2010 rykkede vi to niveauer op. Dvs. ud af kælderen og ind i lyse lokaler på 1. sal i en baggård på Vardevej. Her udfoldede vi vores kreativitet frem til 2015, hvor de nye lokaler på Gammel Sving var klar til at tage imod et nyt kapitel.
Kaffe og uforpligtende oplæg?


Ring 4158 5873, hvis du leder efter en ny samarbejdspartner.


Kim Christensen, Kollund Møbler

“Det fungerer bare godt at arbejde sammen med jer. Der er altid ja-hat på og I er med til at gøre os gode..... Læs mere"

Pia Hausager, Styromatic

Kan anbefale Stormes på det varmeste. De rammer spot on - og er utrolig..... Læs mere"

Vi stræber efter...


  • at du har adgang til en prisvenlig og nærværende fusion mellem et reklamebureau og en freelance grafiker
  • at du får en grafisk profil med gennemslagskraft – og som bygger bro mellem dine værdier, forretningsstrategi og kundekunder
  • at du kommer i mål med dine materialer og oplever oprigtig interesse, overblik og overraskende god forretningsforståelse


Ring 4158 5873, hvis du leder efter en ny samarbejdspartner.

Fancy-smarte?
Nej, men vi er virkelig kvikke og har hjertet med os

Schur
Holst Sko
Artusbyg
Ecco
AffaldGenbrug
City Vejle
Sengeexperten
Vejle Kommune
AffaldGenbrug
Kosmorama


STORMES GRAFISK


Gammel Sving 11

Skærup Skov

7100 Vejle

Cvr nr. 28953275


Tlf. +45 41 58 58 73

mail@stormes.dk

Gennem indsigt, kreativitet og handling udvikler Stormes dine budskaber til grafisk kommunikation, der gør indtryk og tiltrækker kunder!

MØD OS OGSÅ HER

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Læs mere
OK