Månedens udtryk

Månedens udtryk

Hver måned kårer vi en af vores kunder som Månedens udtryk. For at kvalificere sig til denne fornemme kåring, skal man gennem grafisk design have gjort indtryk.

Februar 2020

 

Vi er glade 😁 for vi har fået lov til at arbejde sammen med de to kompetente og livsglade mænd bag BoardAdvisor. De valgte nemlig os til at skabe det visuelle udtryk for deres nye virksomhed. 


Gennem idéudvikling, tæt samarbejde og kreativitet er vi i mål med et stilfuld og professionelt udtryk, der skal tiltrække erhvervskunder med behov for afklaring vedr. etablering af bestyrelse, advisory board – eller ingen af delene! Denne afklaring er afgørende for kundernes fortsatte udvikling.


BoardAdvisors brand statement

Gennem aktiv, uafhængig og professionel rådgivning

med fokus på etablering af bestyrelsesposter og advisory boards

styrker vi potentialet for en sund forretning

i engagerede små og mellemstore virksomheder.


Kunden siger: “Samarbejdet med Stormes Grafisk har været fantastisk! Super god sparring omkring logo, tag line, hjemmeside, design, markedsføringsmateriale m.m.Hele vejen igennem kendetegnet ved god kemi og energi, samt en hurtig og konstruktiv respons.Det har været en fornøjelse! TAK!”


Besøg BoardAdvisor her


Schur
Holst Sko
Artusbyg
Ecco
AffaldGenbrug
City Vejle
Sengeexperten
Vejle Kommune
AffaldGenbrug
Kosmorama


STORMES GRAFISK


Gammel Sving 11

Skærup Skov

7100 Vejle

Cvr nr. 28953275


Tlf. +45 41 58 58 73

mail@stormes.dk

Gennem indsigt, kreativitet og handling udvikler Stormes dine budskaber til grafisk kommunikation, der gør indtryk og tiltrækker kunder!

MØD OS OGSÅ HER

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Læs mere
OK