Kundeoplevelser









Mød nogle af vores kunder

Stræbsomme selvstændige, jordnære håndværkere og ambitiøse A/S’er

Gunner Bendtsen, KommunikationsfaBRIKKEN

“Kan kun anbefale dig at tage fat i Mette Stormes - som har en god og kreativ indgangsvinkel til konceptudvikling


Besøg KommunikationsfaBRIKKEN




Pia Hausager, Styromatic

“Kan anbefale Mette stormes på det varmeste Hun rammer spot on - og er utrolig dygtig til at finde ind i kerneproduktet


Besøg Styromatic




Jette Post Consulting

"Hvor ER den bare fantastisk. Og hvor er I bare fantastiske. Det ser rigtig, rigtig godt ud og jeg kan slet ikke vente med, at bruge de nye materialer og vise den nye identitet.


Besøg Jette Post Consulting




Johansens Planteskole

“1000 tak, fordi I på fineste vis har opfanget, hvem Johansens Planteskole er – som virksomhed, og ikke mindst de dedikerede og passionerede mennesker, der arbejder her – og hvad det er, de alle hver dag gør deres bedste for at levere til kunderne. Jeg er både begejstret og rørt, og jeg tænker, at det nye visuelle udtryk virkelig kommer til at gøre en forskel for virksomheden og medarbejderne fremadrettet. Både når de er ude hos kunderne og ikke mindst for selvopfattelsen og stoltheden over at være en del af virksomheden.”


Besøg Johansens Planteskole




Jørn Alsted, JA PHOTO

“Det er en fornøjelse af arbejde sammen med jer. :-)

Jeres meget seriøse og professionelle tilgang – og ikke mindst forberedelse – har jeg stor respekt for. Kombineret med godt humør og en afslappet tone overfor kunden, giver det gode resultat. Jeg har naturligvis gennem tiden haft fællesmøder med flere samarbejdspartnere, men I gør bare lige det hele lidt bedre, end jeg tidligere har oplevet. Det sætter jeg stor pris på.”


Besøg JA PHOTO



Simon Schulin, Adjunkt

“Det er simpelthen så flot. Jeg er meget stolt på både mine og vores vegne. Og egentlig også lidt rørt. Mange kreative og krøllede tak for den rasende flotte indpakning. Kan bestemt godt forstå, at min kontakt holder fast i jer til sine forskellige projekter.”

 



Søren Bro Bøgedal, Arkitekt Bøgedal

“Min oplevelse med Stormes Grafisk har gennem hele processen været positiv. Lige fra jeg henvendte mig, for at høre hvad Stormes Grafisk kunne tilbyde, få et tilbud, og til jeg stod med slut produktet i hånden og på skærmen men ikke mindst alt det der var mellem start og slut.


Som helt ny iværksætter hjalp Stormes Grafisk mig med at finde min virksomheds identitet og med at få sat ord på nogle af alle de ideer jeg havde i mit hoved. Jeg er og har været så glad for mit samarbejde med Stormes Grafisk, og den glæde bliver ikke mindre når mine kunder roser mine visitkort, min hjemmeside eller mine brochurer.”


Besøg Arkitekt Bøgedal



Line Ramdal, Blomsterhuset Ramdal

"1000 tak. Jeg er så mega stolt af at skulle aflevere det her.

De er SÅ flotte!”


Besøg Blomsterhuset Ramdal

Janne Dyhrberg, Celebrating U

"Jeg vil bare sige et stort tak til Mette, fordi hun bare ramte “spot on” første gang! Hun fik det personlige udtryk og det professionelle aspekt integreret så flot i mit logo.” 


Besøg Celebrating U




Kim Christensen, Kollund Møbler

“Det fungerer bare godt at arbejde sammen med jer. Der er altid ja-hat på og I er med til at gøre os gode.”


Besøg Kollund Møbler


 


Hans Jørn Holm, Troutex

“I Troutex havde vi behov for at gentænke hele vort grafiske layout – hele vejen fra salgsbrochure til hjemmeside. I denne proces havde vi ud over det praktiske i høj grad brug for kompetent sparring og ideer til hvordan det kunne gribes an. Stormes Grafisk har i den grad leveret varen og vi får rigtig gode tilbagemeldinger fra vore kunder på vort nye udtryk. Hjemmesiden er blevet overskuelig, brugervenlig og nem at vedligeholde fremadrettet.


Jeg kan varmt anbefale Stormes Grafisk!”


Besøg Troutex


 


Chrestine Nordberg-Hansen, M-Comp og ADDtex

“Vi har gennem mange år haft et fast samarbejde med Stormes Grafisk, og det siger jo det hele – de mange år. Vi vender tilbage til dette kompetente bureau gang på gang, da de har en god evne til at se – dels hvad det er, vi gerne vil have og ikke mindst hvad det er, vi har brug for.


Stormes Grafisk har en evne til altid at ramme vores målgruppe med de virkemidler og signaler som er tidssvarende og aktuelle. De er gode at sparre med, da de har input hele vejen rundt om vores forretnings værdier og mål. Vi har dem altid med fra starten af processerne, og det har vi stor glæde af.


De er effektive og hurtige, og utrolig gode at samarbejde med. Vi satser helt klart på endnu flere år i deres kompetente selskab.”


Besøg M-Comp

Besøg ADDtex



 

Bent Olsen, Artusbyg

“Stormes Grafisk har udarbejdet Artusbyg's grafiske linje, navn og logo. De har formået at trække holdninger og værdier ud af os to håndværksmestre (Jesper og mig selv) på en rar måde, så hele processen har været mere hyggelig end egentligt arbejde :-).”


Besøg Artusbyg




Mette Ellermann, Neuropsykolog Mette Ellermann

“Jeg har brugt Stormes Grafisk, siden jeg startede egen neuropsykologiske praksis i 2009. De har udviklet hele mit grafiske design. Jeg har fået en flot og sammenhængende visuel profil med afsæt i min virksomheds strategi og mine ønsker.


Stormes Grafisk har formået at fange de særlige nuancer, som er vigtige indenfor min lille niche, og har fleksibelt lyttet til, og vejledt mig, indenfor et områder, der er meget fjernt fra mit eget. Min virksomhed har løbende udviklet sig, og de har sørget for, at mit grafiske design har matchet min udvikling.


Jeg kan varmt anbefale Stormes Grafisk.”


Besøg Neuropsykolog Mette Ellermann




Berith Pedersen, Envina

“Jeg er vildt imponeret, og selvom I har sat mine forventninger højt, efter de første oplæg jeg har set, så hiver I lige en kanin mere op af hatten.”


Besøg Envina









Schur
Holst Sko
Artusbyg
Ecco
AffaldGenbrug
City Vejle
Sengeexperten
Vejle Kommune
AffaldGenbrug
Kosmorama


STORMES GRAFISK


Gammel Sving 11

Skærup Skov

7100 Vejle

Cvr nr. 28953275


Tlf. +45 41 58 58 73

mail@stormes.dk

Gennem indsigt, kreativitet og handling udvikler Stormes dine budskaber til grafisk kommunikation, der gør indtryk og tiltrækker kunder!

MØD OS OGSÅ HER

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Læs mere
OK