Case Johansens Planteskole

Johansens Planteskole

Johansens Planteskole stod foran en proces, hvor de ønskede at koble virksomhedens værdigrundlag og strategi sammen med det visuelle udtryk. Vi startede med en workshop for at få defineret produktlag, kundeudbytte, marked, værdisæt mm. Herefter startede den kreative proces med at bygge bro mellem virksomheden og det visuelle udtryk.


I dag står Johansens Planteskole med et slogan, der kan forklare hele værdigrundlaget og en stærk grafisk linje, der ikke kun støtter op om virksomhedens signaler, men også gør fremadrettede opgaver nemmere at gennemføre pga. dokumenteringen i designmanualen.


Kunden siger: "1000 tak, fordi I på fineste vis har opfanget, hvem Johansens Planteskole er – som virksomhed, og ikke mindst de dedikerede og passionerede mennesker, der arbejder her – og hvad det er, de alle hver dag gør deres bedste for at levere til kunderne. Jeg er både begejstret og rørt, og jeg tænker, at det nye visuelle udtryk virkelig kommer til at gøre en forskel for virksomheden og medarbejderne fremadrettet. Både når de er ude hos kunderne og ikke mindst for selvopfattelsen og stoltheden over at være en del af virksomheden."

 

Besøg Johansens Planteskole her

Schur
Holst Sko
Artusbyg
Ecco
AffaldGenbrug
City Vejle
Sengeexperten
Vejle Kommune
AffaldGenbrug
Kosmorama


STORMES GRAFISK


Gammel Sving 11

Skærup Skov

7100 Vejle

Cvr nr. 28953275


Tlf. +45 41 58 58 73

mail@stormes.dk

Gennem indsigt, kreativitet og handling udvikler Stormes dine budskaber til grafisk kommunikation, der gør indtryk og tiltrækker kunder!

MØD OS OGSÅ HER

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

Læs mere
OK